Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Lejlighed på 80 m2 i Rudkøbing

Torvegården 10, 2.sal, 5900 Rudkøbing

Lejemålet ligger på det hyggelige torv i Rudkøbing i stille og rolige omgivelser. De 29 boliger i Torvegården er opført som lejligheder. 

Dette 2 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til køkkenet med lille spiseplads, samt til et stort badeværelse hvor der er mulighed for at installere vaskemaskine samt tørretumbler. Lys stue med adgang til lille flisebelagt terrasse elller til balkon. Soveværelse med indbyggede skabe. Elevator. Kælderrum medfølger. 

Området

Torvegården ligger i Rudkøbing. Rudkøbing er den største by på Langeland med ca. 4.547 indbyggere og ligger midt på øens vestside ud mod Det sydfynske Øhav. Byen har havn med skibsværft samt færgeforbindelse til Strynø. 

Rudkøbing er en gammel købstad og har undgået en voldsom industriel udvikling inden for den centrale bykerne. Derfor er byen præget af hyggelige krogede brostensbelagte gader og smalle stræder med ældre købmandsgårde og småhuse fra gammel tid.

Torvegårdens lejligheder har et rigtigt hyggeligt gårdmiljø og ligger meget centralt bagved byens torv, men alligevel stadigvæk i stille og rolige omgivelser. Kælderrum medfølger. Der er elevator. 

Byggeår 1987
Skole 1.1 km
Indkøb 400 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Offentlig transport 300 m
Eget udhus Nej
Egen have Nej
Fælles cykelskur Nej
Motorvej 20 km
Energimærke C
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Parkering Nej

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.