Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Toftekær 96, 5471 Søndersø
Toftekær 96, 5471 Søndersø
Toftekær 96, 5471 Søndersø
Toftekær 96, 5471 Søndersø
Toftekær 96, 5471 Søndersø
Toftekær 96, 5471 Søndersø
Plantegning for Toftekær 96, 5471 Søndersø
Vis boligen

Toftekær 96, 5471 Søndersø

Hent prospekt

4-værelses Rækkehus på 99 m² i Søndersø

Toftekær 96, 5471 Søndersø

Lejemålet ligger i Toftekær, Søndersø. De 18 lejemål er opført som rækkehuse.

Dette lejemål er på 4 værelser og 99 m2. Kontakt os for nærmere info.

Området

Toftekær ligger i Søndersø, som er en lille hyggelig by med omkring 3.000 indbyggere. Byen har flere dagligvareforretninger blandt andet Netto, Rema og SuperBrugsen. Desuden findes der flere små spændende specialbutikker langs byens hovedgade.

Søndersø er en velfungerende og moderne by, hvor Nordfyns eneste gymnasium også hører til. Der er gode offentlige transport muligheder. Midt i byen findes Søndersø Bypark, hvor der er skaterbane, legeplads, street basket-bane og fitnessredskaber. 

Søndersø hører til Nordfyns Kommune og ligger 15 km fra Odense og Bogense.

De 18 dejlige rækkehuse er beliggende i et stille område. Velegnet til det ældre par. Alle boligerne har tilhørende have samt terrasse. Gode parkeringsforhold i forbindelse med boligerne. Indvidere er der opbevaringsmuligheder i form af et redskabsskur.

Søndersøskolen ligger kort afstand fra lejemålet, og der er ligeledes forskellige børnehaver samt skolefritidsordningstilbud i området. 

Byggeår 1999
Parkering Ja
Skole 800 m
Indkøb 100 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Toftekær

Om Toftekær

Hyggelige rækkehuse i Søndersø

Toftekær består af 18 skønne rækkehuse i Søndersø cirka 15 kilometer nord for Odense. Lejeboligernes størrelse varierer fra to til fire værelser fordelt på 68-99 m², så nu nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Boliger er indrettet i funktionelle planløsninger og har egen have, hvor der er plads til leg og afslapning i grønne omgivelser.

Her bor du i et familievenligt og roligt område med fokus på et aktivt fællesskab med idrætsforeninger, indkøb, skoler og offentlig transport i nærheden. Skal du til Odense, kommer du nemt og hurtigt omkring enten på cykel, med bus eller i bil.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.