Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Rækkehus på 76 m2 i Søndersø

Toftekær 88, 5471 Søndersø

Lejemålet ligger i Toftekær, Søndersø. De 18 lejemål er opført som rækkehuse.

Dette lejemål er på 2 værelser og 76 m2. Kontakt os for nærmere info.

Området

Toftekær ligger i Søndersø. Byen har omkring 3.067 indbyggere. Byen hører til Nordfyns Kommune. Søndersø byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen i SuperBrugsen.

I Søndersø findes desuden kirke, idrætsklub med bl.a. fodbold og basketball, Nordfyns Bank, optikker, posthus samt herretøjsforretning. Der er gode offentlig transport muligheder. For videregående uddannelse er bl.a. Nordfyns Gymnasium.

Søndersø ligger 15 km fra Odense og Bogense.

De 18 dejlige rækkehuse er beliggende i et stille område. Velegnet til det ældre par. Alle boligerne har tilhørende have samt terrasse. Gode parkeringsforhold i forbindelse med boligerne. Indvidere er der opbevaringsmuligheder i form af et redskabsskur.

Søndersøskolen ligger kort afstand fra lejemålet, og der er ligeledes forskellige børnehaver samt skolefritidsordningstilbud i området.

Byggeår 1999
Parkering Ja
Skole 800 m
Indkøb 100 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Betina Hansen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.