Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
22. juni 2021, kl. 16:00
Mødested: Teglholms Allé 9 D. Husk mundbind. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.

3-værelses Lejlighed på 86 m2 i København SV

Teglholms Allé 9 F, 6. th, 2450 København SV

Ejendommen Westside er fra 2006 og indbyder både inde som ude, på et rent og moderne design. Ejendommen er nabo til TV2 og ligger i tredje række fra vandet, med nem adgang til det charmerende havneområde. Mange af boligerne har udsigt til vandet fra et eller flere af boligens rum.

Lejlighederne i ejendommen har gennemgående lys takket være de talrige glaspartier. Bygningen er opført af mursten i Petersens-tegl med hårdttræsvinduer i stil med skuespillerhuset. Ude venter grønne fællesarealer, hvor ejendommens beboere kan mødes til en kop kaffe, mens bebyggelsens unger leger og spiller bold.

Lejlighederne byder på stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, åbent køkken med alle hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, samt lyse soveværelser. Alle boligerne har altan.

Der kan ansøges om husdyrhold af en minde hund eller kat.

Med til lejligheden følger ret til parkering af 2 biler på ejendommens område.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Maja Andersen Telefon: +45 60 98 77 68 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.