Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
26. september 2021, kl. 10:00
Mødested: Tagensvej 129, bagved bygningen på P-pladsen. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

2-værelses Lejlighed på 43 m2 i København N

Tagensvej 129, 4. 9, 2200 København N

Tagensvej løber gennem Nørrebro. Tæt på ejendommen finder man en Fitness World, Nørrebro bycenter samt Mimersparken. Indkøbsmulighederne er mange, hvor man blandt andet finder en Lidl, Silvan og en Netto. Den nærmeste station

er Bispebjerg, som kun ligger få skridt væk. Derudover går både bus 4A og 6A lige ude foran døren, som begge kører til Nørreport, Københavns knudepunkt.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Tagensvej

    Om Tagensvej

    Moderne Nørrebrolejligheder med højt til loftet

    Lejeboligerne på Tagensvej i København N. er opført i en gammel papirfabrik, som er blevet forvandlet til en moderne lejlighedsbygning med respekt for den originale arkitektur. Arkitekterne har formået at bevare den industrielle stil med de originale betonlofter og synlige søjler, som skaber en rå kontrast til det lyse og moderne.

    Læs mere om ejendommen