Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Lejlighed på 177 m2 i København Ø

Strandpromenaden 73 3 th., 2100 København Ø

Velkommen til Scherfigs Have!

Scherfigs Have er beliggende på Østerbro, kun et stenkast fra Øresund. Her er der kræset omkring enhver detalje som sammen med omgivelserne skaber nogle fantastiske rammer. Området bærer præg af nærheden til vandet, hvor du på trods af den nære beliggenhed til indre by, finder ro på en hel unik måde.

Ejendommen består af 114 luksuriøse lejeboliger beliggende på Scherfigsvej og Strandpromenaden på Østerbro – direkte ud til Svanemøllebugten og Øresund. Et skønt miljø med miks af gammel historie og nye boliger. Scherfigs Have er en charmerende etageejendom med lækre og lyse lejligheder. Ens for alle boliger er, at de er opført i gedigne materialer og i høj kvalitet, med terrasser og altaner i forskellige størrelser. Badeværelset er ligeledes udført i meget høj kvalitet. Der er gulvvarme i lejlighederne og badeværelset. Alle hårde hvidevarer medfølger naturligvis.

I kælderen under bebyggelsen findes der parkeringspladser, som kan lejes, cykelparkering samt pulterrum.

Der er elevator i alle opgange.

Der kan ansøges om tilladelse til husdyrhold.

Det er ikke muligt at benytte lejligheden som delebolig

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

Der betales 3 måneders leje i depositum, 1. måneds leje samt 1 måneds forudbetalt leje.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Scherfigs Have

  Om Scherfigs Have

  Eksklusive lejligheder på Østerbro

  På kanten af Øresund på Østerbros strandpromenade finder du Scherfigs Have. Et elegant mix af forskudte længehuse og punkthuse. De 114 lækre, lyse lejeboliger varierer fra to til fire værelser og er opført i gedigne materialer i høj kvalitet.

  Boligerne, som er fra 2018, er indbydende med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og forbinder lejlighederne med de omkringliggende naturområder. Beliggenheden med direkte adgang og udsigt til Svanemøllebugten og Øresund skaber et uforstyrret rum og markerer overgangen mellem det urbane København og de rolige omgivelser ved vandet.

  I Scherfigs Have bor du kort fra Svanemøllen Strand og Ryparkens Naturpark – og blot en kort cykeltur ad Strandvejen til Østerbro og Indre By.

  Læs mere om ejendommen