Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 112 m2 i Vejle

Stævnen 37, 4. tv., 7100 Vejle

Stævnen er beliggende i det nye område på havnen i Vejle. Området kaldes Kanalfronten. Her har man Vejle fjord lige om hjørnet, med et hyggeligt havneområde, med restauranter og lystbådehavnen. Man er i gåafstand til mange indkøbsmuligheder, specialbutikker, caféer, gågaden, og fitness. Der er gode muligheder for offentlig transport, med Vejle station tæt på.

En lille cykeltur herfra ligger Nørreskoven, med dyrehaven, hvor man kan komme tæt på hjortevildt og nyde naturen, en badetur ved stranden kan ligeledes klares i både gå- og cykelafstand.

Stævnen 31-46 er et moderne byggeri fra 2013 og består af 2-4 værelses lejligheder i størrelsen 86-112m2. Lejlighederne er velindrettet, og fremstår med gode og lyse materialer. Her er en dejlig altan eller terrasse til lejlighederne, flere af dem med udsigt til Vejle fjord.

Alle lejlighederne har kælderrum, hvor der også er fælles cykelparkering.

Der er muligt for at parkere i forbindelse med lejemålet.

Husdyrhold er ikke tilladt og det er ikke muligt at opnå tilladelse til husdyrhold.

Der forefindes elevator i ejendommen.

Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt.

Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Kanalfronten

  Om Kanalfronten

  Lækre lejeboliger i Vejle

  Kanalfronten ligger på Stævnen i det nye havneområde i Vejle. H. De i alt 111 lejligheder, heraf 90 Heimstaden-lejeboliger, varierer fra to til fire værelser, indrettet med åbne, lyse køkkener, der ligger i forbindelse med stue/opholdsrum. De store vinduespartier og altaner skaber et smukt lysindfald i boligerne og forbinder boligerne med de omkringliggende hav- og naturområder.

  Den unikke beliggenhed direkte ved den mindre lystbådehavn og fjorden skaber et uforstyrret rum og markerer samtidig overgangen fra Vejles byliv til de fredelige omgivelser ved vandet.

  • 83-112 m2
  • 2-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Elevator i ejendommen

  Læs mere om ejendommen