Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 98 m2 i Stenstrup

Solparken 34 A, 5771 Stenstrup

Lejemålet ligger på Solparken/Åkirkevej i Kirkeby. De 10 boliger i Kirkeby er opført som 1-plans rækkehuse.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelset samt til det ene værelse. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, og fra stuen er der adgang til de 2 andre værelser. Der er indbyggede skabe i værelserne samt gulvvarme i hele boligen pånær i værelserne. Egen have med flisebelagt terrasse. Redskabsskur samt carport.

Området

Solparken og Åkirkevej ligger i Kirkeby. Kirkeby er en lille hyggelig by på det sydlige Fyn med ca . 600 indbyggere, som næsten hænger sammen med Stenstrup. Boligerne på Solparken/ Åkirkevej ligger i udkanten af byen i et meget stille og roligt villakvarter - lige ved kirken og ikke langt fra motorvejen, hvorfra man let kan komme til Svendborg eller Odense. Kirkeby børnehave samt skole er ligeledes i nærheden af Solparken og Åkirkevej.

Byggeår 2007
Parkering Ja
Skole 1 km
Indkøb 500 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 300 m
Motorvej 2 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Fælles cykelskur Nej
Energimærke B
Betina Hansen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.