Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 100 m2 i Fredericia

Sønder Voldgade 65, 1. 2, 7000 Fredericia

Bådhusene består af

- 2- og 3-værelses lejligheder i ét plan - 60–122 m2

- Direkte udgang til terrasse fra alle boliger i stueplan

- Altaner på alle første sals og anden sals boliger

- Grønt fællesareal

- Indretning af god kvalitet med nordiske takter

- Sidde nicher i udvalgte vinduer giver mulighed for at nyde udsigten

- Elevator

Bådhusene er et moderne boligbyggeri med en lang række indlysende kvaliteter. Det er smukke og solide huse, som er skabt til at blive brugt.

Bådhusenes facader prydes af eksklusive materialer. Kombinationen af træbeklædning og vinduesrammer i træ-alu skaber en smuk kontrast til den lyse beton i bunden, som er brudt af felter monteret med trælameller.

Lave bygninger og intime grønne områder.

Alle lejlighederne i den 3 etager høje bygning er etplans-boliger med niveaufri adgang. Alle opgange er forsynet med elevator, og lejlighederne på 1. og 2. sal har altan til den ene side og svalegang på indgangssiden, mens stuelejlighederne har mindre, private terrassehaver med udgang til det fælles grønne område.

Dine nærmeste naboer bliver på den ene side Kanalbyen og den nye havnefront med Langebro, lystbådehavnen, slæbestedet og de mange smukke promenader.

På den anden side bliver din nabo Fredericias hyggelige bymidte med alt sit liv og mange indkøbsmuligheder.

Der er mulighed for egen parkeringsplads i p-huset Hydra (Q-park) som ligger i forlængelse af Bådhusene. Priser og bestilling af abonnementskort mv. kan findes på https://www.q-park.dk/da/parkering/fredericia/hydra/

Dyr tilladt Nej
Fælles cykelskur Ja
Køkkenelementer HTH
Byggeår 2020
Elevator Ja
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Bådhusene

  Om Bådhusene

  Flyt ind i Bådhusene - en ny bydel mellem byen og havet

  Bådhusene ligger i Kanalbyen i Fredericia, som er en nyere bydel med attraktive, moderne boliger, kunst, byhaver, kanaler, liv og luft. Bådhusene består 72 lejligheder på mellem 60–123 m².

  Området ligger med Lillebælt på den ene side og Fredericias historiske centrum, med butikker og kulturtilbud, på den anden.

  Ejendommes nærmeste nabo er Langebro, der ligesom Bådhusene er moderne, arkitekttegnede og funktionelle lejligheder med beliggenhed og udsigt, der ikke findes bedre nogen steder i trekantsområdet. Til alle lejligheder er der unikke udearealer i form af enten altaner, tagterrasser, haver eller udvendige svalegange.

  Læs mere om ejendommen