Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg
Vis boligen

Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg

Hent prospekt

4-værelses Lejlighed på 101 m² i Silkeborg

Skægkærtoften 22, 8600 Silkeborg

Nyopført 4-værelses rækkehus med have. Rækkehuset er beliggende i Skægkær, 6 km nordvest for Silkeborg. Skægkær er skønt område det både har skole, fritidsordning, børnehave, idrætsliv og meget mere, samt god adgang til offentlig transport. 

Lejemålet Indeholder: Entre, 2 fine værelser, badeværelse med bruser og mulighed for egen vaskemaskine. Stuen er med udgang til egen have, i forbindelse med stuen er der et dejligt stilfuldt HTH køkken, som indeholder alle hårde hvidevarer. Til boligen hører også et rummeligt soveværelse med faste skabe. Til dette rækkehus hører der også en carport, som er har monteret solcelleanlæg på taget. Dette er med til at reducere boligens strømforbrug. I forbindelse med carporten er der et skur med plads til opbevaring. Der er gulvvarme i hele boligen og varmegenvindingsanlæg, som er med til at sikre et godt indeklima.

Området

Rækkehusene er beliggende i Skægkær, 6 km nordvest for Silkeborg. Skægkær er et skønt område der både har skole, fritidsordning, børnehave, idrætsliv og meget mere, samt god adgang til offentlig transport. 
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Offentlig transport 500 m
Motorvej 1 km
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Køkkenelementer HTH
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2020
Carport Ja
Energimærke A2015
Skægkærtoften

Om Skægkærtoften

Lyse rækkehuse i grønne omgivelser tæt på Silkeborg

Skægkærtoften består af 31 skønne rækkehuse i et plan med egen have og terrasse. Lejeboligerne byder på fire lyse værelser fordelt på 101 m² med gode planløsninger og veludnyttede kvadratmeter. Boligerne har store, hvide vinduespartier, der lukker masser af lys ind og giver et flot lysindfald. Her plads til familier, par, singler og seniorer, der holder af at bo i trygge omgivelser med plads til både privatliv og fællesskab.

Skægkærtoften ligger i Skægkær, der byder på et godt lokalmiljø med indkøb, skole, daginstitutioner og sportshal. Samtidig ligger hyggelige Silkeborg blot seks kilometer væk, hvor du finder caféer, restauranter, kultur og shoppingmuligheder. Desuden er Silkeborg omgivet af skove, bjerge, søer og med beliggenhed ned til Gudenåen.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.