Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

5-værelses Rækkehus på 126 m2 i Silkeborg

Rosmarinvej 6, 8600 Silkeborg

Rosmarinvej ligger i Gødvad, i den nordøstlige del af Silkeborg.

Her er alt, hvad børnefamilien behøver til daglig af børnepasningsmuligheder, to gode skoler, en aktiv idrætsforening og fine indkøbsmuligheder i Dybkærparken. Midt på Nørreskov Bakke ligger en velrenommeret grill, der serverer byens måske bedste burger, og hvor I kan tanke kaffe og morgenbrød på vej til job. Børnene kan selv cykle til skole ad de rolige villaveje, og fortsætte til fritidsinteresser i idrætsklubben. 

Med bare 3 kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel kommer I hurtigt til både Aarhus og Herning. De fine stisystemer til skolen er oplagte til gå- og løbeture. 3 km væk ligger Jysk Arena, hvor I kan se det lokale håndboldhold, mens superligafodbold spilles på det nyligt anlagte stadion lige ved siden af. Svømmehallen er også en cykeltur væk, så små som store har masser af gode valgmuligheder for udfoldelse af en hver art. 

Boligerne ligger også perfekt til den der ønsker at benytte den grønne del af Silkeborg, idet skoven nærmest starter lige uden for døren.

Energimærke A2
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja
Parkering Ja
Byggeår 2017
Skole 1.5 km
Indkøb 1.5 km
Motorvej 3 km

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.