Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 94 m2 i København S

Robert Jacobsens Vej 87, 1. th., 2300 København S

Velkommen til Heimstadens lejlighed i Stævnen:

I Lejligheden får du bl.a.:

- Stort køkken/alrum og stue med gennemgående lysindfald

- Rummelig privat altan med udsigt til kanal og fælled

- Stort masterbedroom og børneværelse/kontor

- Velindrettet badeværelse med god opbevaringsplads og vaskesøjle

- Grøn gård med legeplads

- Kælderrum og elevator

- Mulighed for at holde enten kat eller mindre hund

Stævnen er en impornerende ejendom fra 2009, som emmer af moderne ekslusivitet og rene linjer takket være de elegante niveauforskydninger og det enkle materialevalg. Med en gennemtænkt planløsning er der sikret luft og udsigt fra alle lejeboliger, så alle vor beboerer nyder gavn af den favorable placering mod det idylliske kanalområde og Amager Naturcenter.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Stævnen

  Om Stævnen

  Lyse lejeboliger i Ørestad

  I den sydligste del af Ørestad, i første parket til Kalvebod Fælled, finder du Stævnen.

  Den majestætiske etageejendom stod færdig i 2009 med i alt 165 lejligheder, hvoraf Heimstaden udlejer 35 lejeboliger. Boligerne varierer fra 95-148 m2 og er indrettet i funktionelle planløsninger, så pladsen udnyttes optimalt.

  De flotte, hvidpudsede facader udgør grundstrukturen i Stævnen, der med sit stilrene udtryk og varierede højder indrammer den unikke arkitektur. Ejendommens lyse og moderne ydre understreges af bygningens åbenhed og den levende afslutning mod himlen.

  De enkelte spring i bygningsstrukturen sikrer desuden særlige kig og optimal udsigt, så Fælleden og kanalerne, der løber omkring ejendommen, kan nydes til fulde.

  Stævnes særegne beliggenhed i rolige omgivelser langs flotte naturområder skaber et uforstyrret rum, mens det pulserende liv i shoppingcentret Fields og Københavns centrum blot er en cykeltur væk.

  Læs mere om ejendommen