Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
21. juni 2021, kl. 15:30
Mødested: Ringholmvej 29. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden. Husk mundbind.

3-værelses Lejlighed på 92 m2 i Brønshøj

Ringholmvej 13 4 th., 2700 Brønshøj

Velkommen til Bjerglandsbyen!

Bjerglandsbyen er 114 moderne lejeboliger fra 2018 opført i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå på Bellahøjen. Her på ”bjerget” står Bjerglandsbyen byen nu klar med et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg og ophold udendørs.

Bjerglandsbyen består af 31 rækkehuse i to plan og 83 lejligheder på 69-133 m² i etageejendomme med altaner, parkeringskælder og elevator. Under ejendommen finder du den store parkeringskælder, hvor du trygt kan parkere bil (mod betaling) og din cykel.

Bjerglandsbyen ligger på en høj og giver dig udsigt over Degnemosen og byen. Du er tæt på København og har Frederiksberg, Bellahøj svømmehal og det store Grøndals Multicenter, med et hav af sports- og fritidstilbud for alle aldre, lige i nærheden. Lige uden for døren kan du hoppe på buslinje 2A, som bringer dig nemt rundt i byen.

Der kan ansøges om tilladelse til husdyrhold til mindre hund eller kat i Rækkehusene. Det er desværre ikke muligt at holde husdyr i lejlighederne.

Sarah Gade Telefon: +45 60 98 77 07 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.