Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
3. august 2021, kl. 14:30
Mødested: Ejler Billes Allé 28. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

4-værelses Lejlighed på 91 m2 i København S

Richard Mortensens Vej 18B 4 th., 2300 København S

Arenahusene ligger centralt og attraktivt i Ørestad Syd. Her kommer du til at bo i Arenakvarteret, som er en helt ny bydel sammensat af rækkehuse og lejligheder i forskellige størrelser. I kvarteret finder du også erhverv, institutioner og det helt nye kultur- og oplevelsescenter Royal Arena.

Kvarteret lægger an til at blive et bykvarter fyldt med kontraster. Fra Kalvebod Fælleds nærmest uendelige natur i øst og til de arkitektoniske huse og moderne urbane udtryk mod vest.

Arenakvarteret kommer heldigvis ikke til at ændre på den vilde natur, som gør området til noget særligt. Kalvebod Fælled er en del af Naturpark Amager, hvor du kan opleve eng, savanne og et rigt dyre- og fugleliv.

Info om boligerne:

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

Der betales 3 måneder i depositum, for 1. måneds leje og sidste måneds leje.

Deleboliger er ikke tilladt.

Bindingsperioden er 12 måneder og derefter er der 3. måneders opsigelse.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.