Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
5. december 2021, kl. 12:00-12:15
Mødested: Ved fælleshuset, Preben Kaas' Vænge 3.

2-værelses Studiebolig på 50 m2 på Frederiksberg

Preben Kaas' Vænge 3, 3. 309., 2000 Frederiksberg

Velkommen til Flintholm II kollegiet på Frederiksberg.

Kollegiet er beliggende i Frederiksbergs Revykvarter i kort gåafstand fra Flintholm Station. Ejendommen består af 92 lejligheder til studerende. Lejlighederne er fordelt på 5 etager og indeholder alle badeværelse og køkkener af høj kvalitet. I stueplan har lejlighederne små private arealer udenfor.

Flintholm II består desuden af flere fællesrum, hvor sociale relationer kan komme i spil og vokse, og en flot fælles tagterasse med udsigt over byen. De omkringliggende arealer er omdannet til fælles forhaver med stiforbindelser. Derover forefindes der også cykelparkering, og med det nærliggende kulturhus er der rig mulighed for bevægelse og hyggelige stunder.

Alle boliger udlejes umøbleret. Det er ikke tilladt at have børn som bor i lejemålene. 

Der gøres opmærksom på, at boligerne er studieboliger og det er dermed et krav at du er aktiv studerende eller optaget på et godkendt studie, mellem 18-30 år samt du skal have min. et års studie tilbage fra ønsket indflytningsdato for at kunne komme i betragtning til en bolig i ejendommen.  

Husdyr er ikke tilladt.

For at kunne komme i betragtning til en studiebolig skal du opfylde et af nedenstående krav:

Du er i gang med en SU-berettiget uddannelse.

Du er i lære, traniee eller har en elevplads.

Du kan dokumentere minimum 20 timers ugentlig skolegang i dagtimerne. Det gælder også uddannelser, der ikke er SU-berettigede (fx. produktionsskole og sprogskole).

Du er i gang med et praktikophold eller lignende, hvor dette er et krav for optagelse på en uddannelse. Praktikophold og andet kan dog kun godkendes som dokumentation for 1 år.

Du er ung og har et særligt behov (dokumenteres af fx. en sagsbehandler ved kommunen).

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Flintholm II

  Om Flintholm II

  Attraktive studieboliger på Frederiksberg

  Lejlighederne i ejendommen Flintholm II er ideelle til dig, som ønsker at bo tæt på uddannelsestilbud, byens pulserende liv, offentlig transport, og hyggelige caféer.

  Her finder du 1 og 2 værelses studieboliger på 36 til 50 m2 – alle med eget badeværelse og nyt køkken i høj kvalitet. De flotte fællesarealer skaber rammerne for det sociale miljø og det gode sted at bo.

  Læs mere om ejendommen