Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 85 m2 i Langeskov

Poppelparken 38, 5550 Langeskov

Lejemålet ligger i Poppelparken, Langeskov. De 14 boliger er opført som rækkehuse eller dobbelthuse.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse med gulvarme og dejlig lys stue med åbent køkken. Fra stuen er der adgang til 2 værelser med indbyggede skabe og soveværelse ligeledes med indbyggede skabe. Fra stue er der endvidere adgang til flisebelagt terrasse.

Området

Langeskov er en by på det østlige Fyn med 4.002 indbyggere, beliggende ca. halvvejs mellem Odense og Nyborg i Birkende Sogn. Den ligger i Kerteminde Kommune og tilhører Region Syddanmark.

I august 2014 åbner et nyt trinbræt på jernbanen i Langeskov.

Det nye trinbræt vil gøre det nemmere for borgerne i og omkring Langeskov at bruge den kollektive trafik. Både til den daglige tur til og fra arbejde og til længere ture til eksempelvis Århus og København. Det forventes, at turen mellem Langeskov og Odense vil komme til at tage 8 minutter.

Ud over at forbedre tilgængeligheden til kollektiv trafik for Langeskovs borgere er det også hensigten at skabe vækst i Langeskov-området, som i forvejen har en del industrivirksomheder.

Som f.eks. Langeskov Station som er blevet indviet i 2015.

Byggeår 2001
Parkering Ja + gæster
Skole 1.7 km
Indkøb 1 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 1 km
Motorvej 3 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.