Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

5-værelses Rækkehus på 116 m2 i Bække

Podersvej 14, 6622 Bække

Skønt velindrettet hus med 5 værelser. Huset har egen carport og udhus og indeholder: Entre, bryggers med mulighed for egen vaskemaskine samt toilet med brus. Soveværelse med faste skabe. Stue og køkken i et. Køkken med køle/frys, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Dejlig stue med udgang til haven. 3 gode værelser samt badeværelse med brus. Egen terrasse og have. Gulve er laminatgulve. Bad og entre består af fliser.

El og varme afregnes direkte til værkerne.

Området

Bække er en lille fredelig by i Sydjylland med 1.082 indbyggere (2019), beliggende 29 km sydøst for Grindsted, 33 km sydvest for Vejle, 29 km nordvest for Kolding og 12 km nord for Vejen. Byen hører til Vejen Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Bække har Dagli'Brugs, restaurant og siden 1. november 2017 mikrobryggeriet Hyldals Bryghus, som er indrettet i et ombygget frysehus.

Bække hører til Bække Sogn. Bække Kirke ligger i byen.

Byggeår 2008
Parkering Ja + gæster
Skole 600 m
Indkøb 600 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Offentlig transport 300 m
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Motorvej 15 km
Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Carport Ja, i nogle typer
Energimærke A2010, B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.