Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 117 m2 i Middelfart

Platanhaven 16, 5500 Middelfart

De rummelige boliger er i to etager, med 4 vær. og 117 kvm. Fra entreen kommer du ind i en stor stue og alrum i forbindelse med et lækkert HTH køkken, fyldt med de bedste Siemens hvidevarer. Fra stuen er der adgang til egen flise belagt terrasse, overalt er der masser af lysindfald fra Velfac-vinduerne. Lige inden for døren er der et kombineret bryggers og gæstetoilet

På førstesalen er der fra repos adgang til to dejlige lyse børneværelser, stort soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe. Stort badeværelse i flot, klassisk stil og med masser af skabsplads. Der er smukke parketgulve, gipslofter og filt på væggene.

I Platanhaven får du en fremtidssikret lavenergibolig i god kvalitet, gennemført ned til mindste detalje. Der er også tænkt på opbevaring, alle husene har depotrum under trappen, loftrum med gangbro og store isolerede redskabsrum på 7,5 kvm.

Materialer i høj kvalitet

Den høje standard omfatter gulvvarme i stueplan og badeværelse på 1. sal, asketræsgulve med hvid matlak, klinker i entré, bryggers/gæstetoilet og badeværelse, Velfac vinduer, gipslofter, filt på væggene i hele huset.

Siemens hvidevarer: (integreret opvaskemaskine, indbyningsovn, keramiske kogeplader, stort køle/fryseskab med stålfront og mange skuffesektioner med softluk. Alt i lyse farver og alu kant / sokkel.

Stort badeværelse med masser af skabsplads, og skuffesektioner med soft luk, stor brusekabine og spejl med indbygget spot. Alt i lyse farver og mørke fliser.

Parkering Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Motorvej 3 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke A2
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2014
Rygning forbudt Ja
Lisbeth M. Nielsen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.