Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
21. januar 2022, kl. 08:15-08:25
Mødested: Pilehøj 5G. Der vil kun være adgang til boliger markeret som "ledig nu"
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

2-værelses Lejlighed på 73 m2 i Birkerød

Pilehøj 5 G, 1., 3460 Birkerød

Ejendommen på Pilehøj er et gamelt erhverv som er blevet opdateret og moderneseret til lejligheder. Boligerne er veldisponerede og fordeler sig på 2 til 4 værelser fra 73 m2 til 130 m2. Alle lejlighederne har enten have eller altan til. Foran bygningen er der en dejlig legeplads, ligesom der på ejendommen er anlagt såvel gode grønne arealer som fine parkeringsforhold. 

Boligen kan ikke lejes, hvis den skal benyttes som delebolig.

Pilehøj er beliggende tæt på såvel by som natur. Inden for kort afstand ligger Birkerøds gågade, hvor der er mulighed for indkøb, små butikker og hyggelige cafeer. Derudover ligger Birkerød Sø og Furesø Golfklub, hvis man er til den slags. Bebyggelsen er placeret i udkanten af Birkerød med kun 1,6 km. til Birkerød station, hvortil det er muligt at tage bus 198 lige i nærheden. Fra stationen er der togafgang til København hvert 10. minut eller mulighed for andre busser videre. Afstand til nærmeste daginstitution er 3 minutters gang og afstand til nærmeste skole er 12 minutters gang, hvilket gør hverdagen lettere for familier. 

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Pilehøj 2-8

  Om Pilehøj 2-8

  Familievenlige lejeboliger i Birkerød

  Pilehøj 2-8 er opført i 2009 og består i alt af 78 lejligheder.

  Boligerne er veldisponerede og fordeler sig på to til fem værelser fra 73 m2 til 190 m2.

  Bygningens alder sætter sit præg på udseendet, som er meget moderne og farverig i form af enten gule eller røde mure. Vinduerne har store glaspartier, der giver et godt lysindfald i lejlighederne.

  Alle boliger er udstyret med enten en stor terrasse eller balkon, ligesom der er masser af grønne arealer omkring ejendommen.

  Læs mere om ejendommen