Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 125 m2 i Birkerød

Pilehøj 1B, 2. 4., 3460 Birkerød

Velkommen til Pilehøj i Birkerød.

Nu kan du endelig få fingrene i en af de moderne, familie venlige lejeboliger i Nordsjælland - tæt på byen og naturen.

Med en lejebolig i Pilehøj får du en moderne lejlighed i grønne omgivelser med plads til både den lille og store familie. Lejlighederne rummer nemlig fra 3- 5 værelser.

De to punkthuse – med i alt 22 rummelige og lyse lejeboliger – er placeret på områdets sydøstlige hjørne og bygget i lyse materialer med fine finesser i træ.

Alle lejligheder er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og med udgang til privat altan eller terrasse på terræn. Alle hårde hvidevarer medfølger naturligvis, inkl. vaskesøjle på badeværelserne. Der er gulvvarme overalt i alle lejlighederne.

Inden for kort afstand finder du både dagligvarebutikker, børneinstitutioner, skoler, offentlig transport – og omkringliggende, grønne områder, der byder på rig mulighed for gåture ved Birkerød Sø eller et slag golf i Furesø Golfklub.

Med en bolig i Pilehøj har du alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde. Et behageligt nærmiljø tæt på by og natur.

Der er elevator i ejendommen og alle lejemål har tilhørende kælderrum.

Det er desværre ikke tilladt at holde husdyr i lejemålene.

Lejlighederne er klar til indflytning d. 01. juli 2020.

Kontakt os endelig for en privat fremvisning.

Vi gør opmærksom på, at billederne er taget i vores prøvebolig - men materialerne er ens over alt i ejendommen. Udsigt og planløsning kan variere.

Bindingsperioden er 9 måneder efterfulgt af 3 måneders opsigelse

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Pilehøj 1A & 1B

  Om Pilehøj 1A & 1B

  Nyopførte lejeboliger i grønne omgivelser i Birkerød

  Med en lejebolig i Pilehøj får du en rummelig lejlighed i grønne og rolige omgivelser med plads til både familier, singler og seniorer.

  De to punkthuse – med i alt 22 lyse lejeboliger – er placeret på områdets sydøstlige hjørne og bygget i lyse materialer med fine finesser i træ.

  Alle lejligheder er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og med udgang til privat altan eller terrasse på terræn.

  Inden for kort afstand finder du både dagligvarebutikker, børneinstitutioner, skoler, offentlig transport – og omkringliggende, grønne områder, der byder på rig mulighed for gåture ved Birkerød Sø eller et slag golf i Furesø Golfklub.

  Med en bolig i Pilehøj har du alt, du behøver, inden for rækkevidde. Et behageligt nærmiljø tæt på by og natur.

  Læs mere om ejendommen