Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
20. juni 2021, kl. 12:00
Mødested: Meklenborggade 11. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden. Husk mundbind.

3-værelses Lejlighed på 70 m2 i København S

Oldenborggade 24, 2. th., 2300 København S

Sadolin Have er 83 lejeboliger beliggende på Amager i København. Nærmere bestemt på Amagerbro, tæt på Christianshavn, Amager Strandpark og Amagerbrokvarteret. Den nordøstlige del af Amager tiltrækker et væld af folk, som prioriterer en central placering og en let adgang. Du kommer til at bo centralt til både indkøb, shopping og transport – det hele ligger blot en gåtur fra dit nye hjem. Her kan blandt andet nævnes metroen, som kun ligger en lille gåtur væk, Amagerbrocentret, Amagerbrogades butiksliv, et væld af caféer og restauranter og meget mere. Sadolin Have er stedet, hvor du kan bo fredeligt uden at gå på kompromis og oveni købet stadig bo i storbyen.

Sadolin Have består af 2-6-værelses lejligheder på mellem 68-162 m2. Boligerne stod klar til indflytning i september 2019. Der er elevator i alle opgange. Alle lejligheder er indrettet med lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens!

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 33 75 10 10 for en fremvisning.

Sarah Gade Telefon: +45 60 98 77 07 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.