Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Plantegning for Østre Fælled 171, 4100 Ringsted
Vis boligen

Østre Fælled 171, 4100 Ringsted

Hent prospekt

2-værelses Lejlighed på 73 m² i Ringsted

Østre Fælled 171, 4100 Ringsted

I hjertet af Sjælland udlejer vi 98 spændende lejligheder i smukke grønne omgivelser på det attraktive gamle kaserneareal.

Lejlighederne er placeret med nem adgang til motorvejen, og med rigtig gode tilbud mht. offentlige transport, herunder togstation (½ time fra Kbh.). Bybussen stopper lige foran området, og der er hele tre børnehaver i kvarteret. Ligeledes er der indkøbsmuligheder (Rema 1000) blot få hundrede meter fra bebyggelsen, ligesom den nye svømmehal og fodboldbaner er indenfor 5 minutters gåafstand.Med den nye Stiforbindelse over motorvejen er også Benløse og ikke mindst erhvervsområdet ved Kærup Park kun få minutter væk.

På samme tid roligt og nær nyetableret skovområde og samtidig bynært med alle nødvendige faciliteter indenfor rækkevidde. Der er ca. 1,5 km. til centrum af Ringsted og ca. 2,5 km til stationen.

Vi har 4 forskellige typer lejligheder:

2-vær. på 63 m2 beliggende i stueplan med terrasse.2-vær. på 73 m2 beliggende i stueplan med terrasse.3-vær. på 96 m2 beliggende på 1. og 2. sal med 2 altaner.4-vær. på 122 m2 beliggende på 1. og 2. sal med 2 altaner.

Med en bolig ved Østre Fælled får du:

-  Separat redskabsrum på ca. 5 m2.

- Gulve i laminatparket samt klinker i badeværelse.

- Gulvvarme i både entre og badeværelse, og der er skabe i alle værelser.. Boligerne er generelt meget lyse og indretningsvenlige.

- Der er indrettet parkeringsplads m. plads til gæsteparkering i umiddelbar nærhed af boligerne.

Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt.

Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI. 

Dyr tilladt Nej
Indkøb 500 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Offentlig transport 200 m
Motorvej 3 km
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Køkkenelementer HTH
Energimærke A2
Fælles vaskeri Ja
Legeplads Ja
Østre Fælled

Om Østre Fælled

Lækre og lyse lejeboliger i Ringsted

Østre Fælled består af 98 moderne lejeboliger i Ringsted med to til fire lyse værelser. Lejlighederne varierer i størrelsen fordelt på 63-122 m² og byder på boliger i både ét og to plan med mulighed for egne altaner og terrasse i stueplan. Boligerne er indrettet med moderne planløsninger, som gør dem lette at indrette og har alle store vinduespartier, der lukker masser af lys ind. Her bor du i et fredeligt og familievenligt område med plads til nærvær og afslapning på de grønne udendørs arealer samt legeplads til de mindste - og samtidig er idrætsfaciliter, indkøb og offentlig transport tæt på.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.