Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
3. oktober 2021, kl. 12:00
Mødested: Bagside af ejendommen ved opgang 2B. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

3-værelses Lejlighed på 91 m2 i Glostrup

Østbrovej 2 A, 3. Dør1, 2600 Glostrup

Ejendommen på Østbrovej i Glostrup er opført i 2009 og består i alt af 121 boliger. Boligerne er veldisponerede, gennemlyste og fordeler sig på 1 til 3 værelser i størrelse 57 m2 til 109 m2.

Bygningens ydre er meget simpelt og består af lysebrune mursten med hvide fuger samt hvide dreje-kip vinduer. Derudover er der en stor balkon/altan til hver lejlighed, som vender ud til de hyggelige grønne arealer.

Ejendommen er beliggende centralt i Glostrup i kort gåafstand fra stationen og Glostrup Shoppingcenter hvor du kan købe alt man har brug for til hverdagen. Ligeledes er der et væld af indkøbsmuligheder indenfor kort afstand.

Der er elevator i ejendommen og kælderrum/depotrum til alle lejemål.

Der er mulighed for at leje en p-plads i ejendommen.

Det er ikke muligt at leje lejligheden, hvis den skal bruges som delebolig

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Østbrovej

  Om Østbrovej

  Lyse lejeboliger centralt i Glostrup

  Ejendommen på Østbrovej er opført i 2009 og består i alt af 109 veldisponerede lejeboliger, som fordeler sig på et til fire værelser og 57 til 109 m2.

  Lejlighederne er udstyret med en stor altan med udsigt til grønne arealer, lyse værelser samt funktionelle planløsninger. Der er mulighed for parkeringsplads.

  Læs mere om ejendommen