Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
23. september 2021, kl. 09:00
Mødested: i gården foran C. F. Møllers Alle 90. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.

4-værelses Lejlighed på 102 m2 i København S

Ørestads Boulevard 54, 6. tv., 2300 København S

Velkommen til Ø-huset, som er beliggende i hjertet af Ørestad.

Om lejligheden

Boligen er indrettet med 2 gode værelser i en ene ende af lejemålet ud mod Ørestads Boulevard.

Ved siden af værelserne finder du lejlighedens badeværelse, der er indrettet med lyse elementer og indeholder blandt andet vaskesøjle med vaskemaskine & tørretumbler samt gulvvarme.

Videre fra entréen, finder du lejemålet køkken-alrum. Køkkenet der indeholder komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine er i åben forbindelse til stuen for at skabe en venlig og rummelig atmosfære der indbyder til samvær. Fra køkken-alrummet, er der adgang til lejlighedens vestvendte altan med udsigt over gården. Fra køkken-alrummet, finder du lejemålets sidste værelse.

Derudover byder ejendommen naturligvis på moderne faciliteter som elevator, dørtelefon samt affaldsskakt i opgangene.

Om ejendommen

Ø-huset kendetegnes ved den grønne gårdhave, der ligger som en ø i midten af de fire boligblokke. Her er græsplæner, træer og buske med til at give det åbne opholdsrum liv og variation. Nicher med borde, bænke og en legeplads, hvor beboerne kan opholde sig, bliver en integreret del af gårdrummet. I stueetagen ud mod Ørestad Boulevard finder du Rema 1000, hvor du kan handle ind til dagligdagen. Derudover er Fælleden kun en kort gåtur fra din dør.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen eller benytte lejemålet som delebolig.

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

Deleboliger er ikke tilladt

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ø-huset

  Om Ø-huset

  Attraktive lejligheder tæt på parker og offentlig transport

  Ø-huset er en nyere ejendom fra 2018 med 300 lejeboliger og et supermarked i Ørestad City. Her finder du lyse og rummelige lejligheder med altan eller terrasse og en hyggelig gård med træer, legeplads og områder med grill, borde og bænke til hyggelige stunder.

  I Ø-huset er der rum til både at opholde sig, lege og leve. Med en placering i centrum af Ørestad City bor du tæt på Amager Fælled og metroen – og i cykelafstand til København K.

  Læs mere om ejendommen