Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Dobbelthus på 103 m2 i Odense SØ

Nytoften 3, 5220 Odense SØ

Nytoften er beliggende i Odense SØ. Boligområdet består af private parcelhuse, andelsboliger, almene boliger, samt de 30 private udlejningsboliger som HD Ejendomme råder over.

På den anden side af Ørbækvej ligger landsbyen Over Holluf.

Området hører under Fraugde Sogn. Områdekontoret er Rosengård. Nærmeste skole er Tingkær Skolen med indskolingsafdeling i Fraugde. Der findes børneinstitutioner i Tornbjerg og Holluf Pile, hvor biblioteket også er beliggende. Indkøb af dagligvarer kan foregå i Tornbjerg hvor der ligger en NETTO. Endvidere er der Brugsen i Fraugde. Ca. 3 km retning Odense ligger Bilka og Rosengårdscentret.

Der er gode cykelstier i området og der er busforbindelser til bymidten og de store indkøbscentrer. Der er også mulighed for af tage rutebilen til Odense og Svendborg. Stoppestederne er beliggende på Ørbækvej med opgang fra cykelstien.

Hele området ved Odense SØ er meget centralt beliggende i forhold til mortorvej mod alle retninger.

Byggeår 2001
Parkering Ja
Skole 1.5 km
Indkøb 1.5 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Offentlig transport 500 m
Motorvej 1 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Lisbeth M. Nielsen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.