Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Lejlighed på 50 m2 i Risskov, Århus

Nordlandsvej 60 E, st. dør 7, 8240 Risskov, Århus

Denne bolig er med dejligt køkken med godt med skabsplads, køkkenet er i åben forbindelse med entren. Badeværelset er med vaskemaskine og tørretumber. Der er fra stuen direkte adgang til egen terreasse. 

I denne bolig får du : 

-  Køkken med god skabsplads 

-  Badeværelser med vaskemaskine og tørretumbler 

-  Gratis parkering til lejemålet

-  Egen terrasse 

-  Højt til loftet i alle rum, udover badeværelset 

-  Eget aflåst kælderrum. 

Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt. 

Det er ikke muligt at leje en bolig, så fremt man er registeret i RKI 

Området

På en lukket vej i Risskov udlejes flotte, lyse lejligheder fra 2006. Der er tale om en fredelig beliggenhed få kilometer fra Aarhus C. Der er gode offentlige transportforbindelser i området, og tager du bussen eller toget, kan du være inde ved Aarhus Universitet og midtbyen på omkring ti minutter. I gå afstand er Netto på fem minutter, og hopper du på cyklen, er naturoplevelserne ved Aarhusbugten, Egå Engsø og Mollerup Skov ligeledes blot fem minutter væk. Der tillades ikke husdyrhold i denne ejendom. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. 

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.