Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
25. januar 2022, kl. 14:15-14:30
Mødested: Njalsgade 201
30. januar 2022, kl. 12:00-12:15
Mødested: Njalsgade 201
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Lejlighed på 117 m2 i København S

Njalsgade 201, 5. 27., 2300 København S

Velkommen til lejemålet beliggende i Eddagård !

Boligen er en Duplex lejlighed i 3 plan, som giver dig fornemmelse af at have dit eget byhus midt i et større boligkompleks, hvoraf det 3. plan er en tagterrasse. Boligen tilgås fra svalegangen på 5. sal og byder på fordelingsentré med adgang til lejlighedens ene soveværelse og toilet. Soveværelset indeholder store vinduespartier som sikrer et godt lysindfald samt tilhørende garderobeskab.

Trappen leder dig videre op til 6. sal hvor boligens stue og køkken/alrum er placeret. Boligen fremstår moderne og i høj kvalitet med egetræsplankegulve samt gulvvarme i alle værelser. Alrummet indeholder hvidt Svane køkken med integrerede hårde hvidevarer: induktionskogeplade, emhætte, ovn, køle/fryseskab samt opvaskemaskine. Fra køkken-alrummet, er der adgang til altan.

Her findes også lejlighedens øvrige soveværelser samt badeværelse, som fremstår i lyse elementer. Lejligheden har yderligere tilhørende vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Videre op med trappen kommer du til den private tagterrasse beliggende på 7. sal. Herfra har du udsigt over byen, hvor Københavns mange tårne viser sig i horisonten.

Derudover byder ejendommen naturligvis på moderne faciliteter som elevator, dørtelefon og cykelkælder. Lejlighederne har tilhørende kælderrum.

Området

Velkommen til Eddagården

Ejendommen er beliggende midt imellem Islands Brygge og Amagerbrokvarteret - et nyt attraktivt boligkvarter midt mellem storby og natur. Kvarteret er til dig, der ønsker en central beliggenhed, arkitektur af høj kvalitet og prioriterer at være tæt på vand og natur. 

Der er gode forbindelser til resten af København med Islands Brygge Metro st., ligesom du hurtigt og nemt kommer rundt på cykel. Der er rig mulighed for gode gåture ved vandet langs Islands Brygge og Amager Fælled lige i nærheden. 

Ejendommen har fælles gårdhave, hvor beboerne kan opholde sig. I stueetage på hjørnet mellem Njalsgade og Amagerfælledvej finder du Rema 1000, hvor du kan handle ind til dagligdagen. Ydereligere er der et væld af daginstitutioner og skoler i kvarteret.

Det er desværre ikke muligt at få beboerlicens til parkering i området, da ejendomme har tilhørende p-kælder, som endnu ikke står færdigt.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Det er ikke tilladt at benytte lejemålet som delebolig.

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI, derudover er der 3 måneders opsigelse.

Der betales 3 måneders leje i depositum, 1. måneds leje samt 1 måneds forudbetalt leje.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Elevator Ja
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Offentlig transport 1 km
Køkkenelementer Svane
Byggeår 2020

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Eddagård - Bryggehusene

  Om Eddagård - Bryggehusene

  Nye lejeboliger på Bryggens Bastion

  Velkommen til Eddagård, som er en nyere ejendom med 69 lejligheder, beliggende i Bryggens Bastion – et nyt, grønt boligkvarter ved Islands Brygge.

  Eddagård byder på et attraktivt, grønt gårdmiljø og lejligheder på 1-4 værelser med egen altan eller terrasse. Arkitekturen i Eddagård er af høj kvalitet og lejlighederne er lyse og rummelige med store vinduespartier.

  I Eddagård kan du leve et moderne familieliv i trygge rammer – tæt på grønne områder, vand og byens liv.

  Læs mere om ejendommen