Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 85 m2 på Frederiksberg

Nitivej 16, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Velkommen til Heimstadens ejendom på Nitivej.

Nitivej ligger på Frederiksberg i et dejligt beboerkvarter placeret mellem Nordre Fasanvej og Falkoner Allé. I denne del af Frederiksberg er der flere institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand samt et hyggeligt caféliv, hvor man kan nyde en frokost eller en kop kaffe.

Ejendommen på Nitivej er en ejerforening hvor Heimstaden ejer 40 af lejlighederne og resten ejes af beboerne selv. Så dermed får man et par engageret naboer, der selv har stor interesse for at alt ser nydeligt ud og der skabes fred og ro.

Bygningen er opført i 1997 og lejlighederne fordeler sig fra stuen til femte sal. Lejlighederne varierer fra to, tre og fem værelser og er indrettet i funktionelle planløsninger. Varmekilden er fjernvarme via radiatorer.

I denne lejlighed får du bl.a.:

- 2 gode lyse værelser med indbygget skabe.

- Stort køkken fra Invita med Siemens hårde hvidevarer.

- Stort badeværelse med Siemens vaske/tørremaskine

- Adgang til stor sydvendt altan med udsigt til fællesgården

- Fælles grøn gård med legeplads

- Elevator i opgangen

- Kælderrum

Der kan søges om husdyrstilladelse.

Simone Bjellum Telefon: +45 60 98 77 35 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.