Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nissenparken 30, 8870 Langå
Nissenparken 30, 8870 Langå
Nissenparken 30, 8870 Langå
Plantegning for Nissenparken 30, 8870 Langå
Vis boligen

Nissenparken 30, 8870 Langå

Hent prospekt

2-værelses Lejlighed på 71 m² i Langå

Nissenparken 30, 8870 Langå

Lejligheden er indrettet med entre med garderobe- og kosteskab, en skøn lys og møbleringsvenlig stue, hvorfra der er adgang til et dejligt køkken med god skabsplads og en hyggelig spiseplads til to. Stuen giver adgang til et godt soveværelse med mange skabe. Fra entreen er der adgang til et lækkert badeværelse med bruseniche, bord- / skabsarrangement samt vaskesøjle. I stuen, køkken og soveværelse er gulvet belagt med et flot lamelparketgulv, i entreen og badeværelset er der klinkegulv. Lejligheden har en dejlig stor altan/terrasse, som man kan komme ud på både fra stuen og soveværelset.

Området

Nissenparken og Egevænget består af i alt 57 boliger fordelt på 18 lejligheder og 39 række/gårdhavehuse. 

Boligerne er beliggende i et hyggeligt roligt område med lukket vej- og stiforbindelse, bl.a. til byen, hvor der er handlemuligheder.

Langå er stationsby for hovedtogforbindelsen gennem Jylland. Der er ca. 15 minutters kørsel til Randers, herunder Randers Storcenter. 

Langå er bl.a. attraktiv fordi der er skole med 0. til 9. klasse samt ikke mindre end 3 børnehaver. Der er 2 supermarkeder ( REMA 1000, og Fakta ), samt specialbutikker. Der er ligeledes et kulturhus, en sportshal, motionscenter samt friluftsbad. 

Langå har ca. 2.900 (2017) indbyggere og er i en meget positiv udvikling. 

Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden(med forbehold) ingen katte.

Byggeår 2007
Parkering Ja
Altan/terrasse Ja
Fælles cykelskur Nej
Hvidevarer Emhætte, indbygningsovn, kogeplade, køle/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Egen have Ja, i nogle typer
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Elevator Ja, i nogle typer
Fælles vaskeri Nej
Carport Ja, i nogle typer
Eget udhus Ja, i nogle typer
Køkkenelementer Designa køkken
Nissenparken

Om Nissenparken

Lyse rækkehuse og lejligheder i Langå

Nissenparken & Egevænget består af 57 fordelt på fordelt på 18 lejligheder og 39 række/gårdhavehuse i Langå. Lejeboligernes størrelse varierer fra 71-110 m² fordelt på to til fire værelser, så du nemt kan en bolig, der matcher dit behov. Ejendommene er bygget i mursten og solide materialer, og der er mulighed for egen altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde årstidernes skifte og slappe af.

Langå er en hyggelig by, hvor du finder indkøb, skole, dagsinstitutioner, kulturhus og gode togforbindelser til blandt andet Randers og Aarhus C. Randers ligger blot 10 km fra Langå, så du hurtigt kan komme til gode shoppingmuligheder og caféer på Danmarks ældste gågade. Derudover finder du Gudenåen og Langå Sø i nærheden, som inviterer på gå-, løbe- og fisketure.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.