Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 110 m2 i Middelfart

Morelgrenen 67, 5500 Middelfart

Dejligt 4 værelses rækkehus i to plan.

Lejemålet ligger på Morelgrenen tæt på Middelfart midtby. De 50 boliger på Morelgrenen er opført som rækkehuse og tvillingehuse.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entre/bryggers, hvor der kan stå vaskemaskine og tørretumbler. Der er herfra adgang til badeværelse, og et stort åbent køkken med forbindelse til stuen med udgang til terrasse og have.

Der er fra stuen en trappe op til 1. sal, hvor du finder 3 gode værelser, det ene med udgang altan.

Der er klinker i entre/bryggers og badeværelse , tæpper i værelser og kirsebær parketgulv i stue, ved køkken er der lagt klinker.

Der er gulvvarme i hele stueetagen.

Området

Morelgrenen ligger i Skrillinge. Skrillinge ligger nær Middelfart, som er en del af region Syddanmark. Middelfart kommune har ca. 14.800 indbyggere.

Middelfart byder på et hyggeligt byliv med masser af små butikker i gågaden, samt har Kulturøen, som er blevet anlagt på en kunstig ø i Lillebælt. Det består af bibliotek, turistinformation, restaurant, biograf og plads til foredrag og koncerter.

Der er i området vuggestue, børnehave, skole samt SFO. Der er ligeledes gode muligheder for indkøb af dagligvarer i området og der er 10 minutters kørsel ind til Middelfart.

Fra Middelfart er der 11 kilometer til Frederia, 34 til Assens og knap 46 til Odense.

Byggeår 2004
Parkering Ja
Skole 1.8 km
Indkøb 1.8 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Morelgrenen

  Om Morelgrenen

  Dejlige rækkehuse i Skrillinge i Middelfart

  Morelgrenen ligger i Skrillinge, nær Middelfart, som byder på et hyggeligt byliv med masser af små butikker i gågaden og kulturtilbud som f.eks. Kulturøen, hvor du finder bibliotek, turist-information, restaurant, biograf og plads til foredrag og koncerter.

  Boligerne er placeret i naturskønne omgivelser på Morelgrenen, som er en rolig vej med kort afstand til hverdagens gøremål. Boligerne er opført som rækkehuse med enten tre eller fire værelser og findes både i et og to plan.

  Læs mere om ejendommen