Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Mørkmoselundsvej 1D, 5560 Aarup
Mørkmoselundsvej 1D, 5560 Aarup
Mørkmoselundsvej 1D, 5560 Aarup
Vis boligen

Mørkmoselundsvej 1D, 5560 Aarup

Hent prospekt

4-værelses Rækkehus på 102 m² i Aarup

Mørkmoselundsvej 1D, 5560 Aarup

Aarup ligger på Vestfyn, 28 km fra Odense og 30 km fra Middelfart, og er en lille by med ca. 3100 indbyggere. Aarup hører under Assens Kommune. Det er en stationsby, så man kan nemt komme med tog til Odense eller mod Jylland. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Aarup, der er både flere dagligvarerbutikker, tøjbutikker, apotek, isenkræmmer, pizzaria, boghandel, sandwichbar m.v.

Butikkerne ligger i hovedgaden og er nemme at komme til, med parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er desuden hotel i byen. Der findes derudover mange fritidsinteresser, hvad enten man er til sport eller kultur. Der findes bl.a. moderne sportshal med 3 haller, café og motionscenter.

Aarup skole som ligger meget tæt på både Mørkmoselundsvej og Flintebakken har klasser fra 0. til 9. klasse. Derudover er der 3 børnehuse i Aarup, hvoraf den ene er integreret med både vuggestue og børnehave.

Mørkmoselundsvej ligger i et nybygget kvarter i Aarup, hvor vi har 7 rækkehuse i et plan. Der er 3 stk. på 102 m2 og 4 stk. på 126 m2. Alle 7 boliger har egen have og eget skur, og der er fælles p-plads til de 7 boliger.

Der er to typer, en type på 102 m2 og en på 126 m2.

I boligerne på 102 m2 er der entre, 2 gode børneværelser, et stort soveværelse, badeværelse med bruser og en stor stue i åben forbindelse med et skønt køkken. Der er skab i alle rum.

I boligen på 126 m2 er der entre, 2 skønne børneværelser, et stort soveværelse, stor lys stue, køkken/alrum med mange skabe samt grovkøkken. Der er desuden 2 dejlige badeværelser, så der er plads til hele familien. Alle husene har egen have, og der er fælles p-plads til bilen lige uden for boligen

Det er tilladt at holde 2 hunde eller katte med forbehold, ingen muskel eller kamphunde.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Skole 500 m
Indkøb 1 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Motorvej 8 km
Altan/terrasse Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Mørkmoselundsvej

Om Mørkmoselundsvej

Dejlige rækkehuse i Aarup

På Mørkmoselundsvej i Aarup finder du syv skønne rækkehuse med egen have i et fredeligt og familievenlig område. Rækkehusene er opført i ét plan og rummer gode planløsninger, der gør boligerne lette at indrette. De består af fire lyse værelser fordelt på 102-126 m², så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt fællesskab, nærvær og plads til både leg og afslapning. Med en lejebolig på Mørkmoselundsvej bor du i hyggelige Aarup nær indkøb, skole, offentlig transport og idrætsfaciliteter.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.