Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
7. december 2021, kl. 17:20-17:50
Mødested: Mølleparkvej nr. 6, 3. 11, 6715 Esbjerg N

1-værelses Lejlighed på 48 m2 i Esbjerg N

Mølleparkvej 6, 3. 11, 6715 Esbjerg N

Attraktive lejligheder i Mølleparken i Esbjerg. Lejlighederne er fra 1-værelses til 4-værelses lejligheder. De fleste lejligheder er med altan og dejlig udsigt ud over grønne områder og byen. Lejlighederne henvender sig dels til den studerende, enlige, parret og det ældre par, der ønsker at komme i en mindre bolig. Her er elevator og gode parkerings forhold. Der tillades ikke husdyrhold i denne ejendom. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Herefter er der 3 måneders opsigelses varsel. Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt. Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI. Billederne kan være fra andre lignende lejligheder. 

Dyr tilladt Nej

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Mølleparkbo

    Om Mølleparkbo

    Lejeboliger med udsigt over Esbjerg by og grønne områder

    Mølleparkbo byder på lyse lejeboliger med en god beliggenhed i den nordlige del af Esbjerg. Fra de høje ejendomme, der rummer 12 etager, kan du nyde udsigten over områdets grønne områder og følge sæsonernes skifte. Lejlighederne er fordelt på et til fire værelser, så her er plads til både små og store familier, singler, studerende og seniorer.

    Læs mere om ejendommen