Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N
Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N
Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N
Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N
Vis boligen

Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N

Hent prospekt

2-værelses Lejlighed på 70 m² i Esbjerg N

Mølleparkvej 1, 1. 2, 6715 Esbjerg N

Attraktive lejligheder i Mølleparken i Esbjerg. Lejlighederne er fra 1-værelses til 4-værelses lejligheder. De fleste lejligheder er med altan og dejlig udsigt ud over grønne områder og byen. Lejlighederne henvender sig dels til den studerende, enlige, parret og det ældre par, der ønsker at komme i en mindre bolig. Her er elevator og gode parkerings forhold. Der tillades ikke husdyrhold i denne ejendom. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Herefter er der 3 måneders opsigelses varsel. Bofællesskaber og delebolig er ikke tilladt. Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI. 

Bemærk at indvendige billeder kan være vejledende og være fra et tilsvarende lejemål. 

Dyr tilladt Nej
Elevator Ja
Vestbo

Om Vestbo

Lejeboliger med udsigt over Esbjerg by og grønne områder

Vestbo byder på lyse lejeboliger med en god beliggenhed i den nordlige del af Esbjerg. Fra de høje ejendomme, der rummer 12 etager, kan du nyde udsigten over områdets grønne områder og følge sæsonernes skifte. Lejlighederne er fordelt på et til fire værelser, så her er plads til både små og store familier, singler, studerende og seniorer.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.