Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Rækkehus på 85 m2 i Ørbæk

Møllehaven 14, 5853 Ørbæk

Lejemålet ligger i Møllehaven, Refsvinge. De 41 boliger er opført som parcelhuse og dobbelthuse.

Dette 1 plans rækkehus indeholder entre med åben forbindelse til bryggers, samt adgang til badeværelse med gulvvarme. Endvidere er der en dejlig lys stue i åben forbindelse med køkken. Fra stue er der adgang til værelse og soveværelse med indbygget skabe. Der er udgang til terrasse fra stue.

I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.

Energimærke B

Området

Refsvindinge er en landsby på Fyn med 587 indbyggere (2013). Refsvindinge er beliggende tre kilometer nord for Ørbæk, 10 kilometer sydvest for Nyborg og 25 kilometer sydøst for Odense. Byen tilhører Nyborg Kommune og er beliggende i Region Syddanmark.

Den hører til Refsvindinge Sogn, og Refsvindinge Kirke samt Refsvindinge Friskole ligger i byen. På landet i nærheden af byen ligger Bryggeriet Refsvindinge.

Dejlig nyopført legeplads.

Byggeår 2002
Parkering Ja + gæster
Skole 1.1 km
Indkøb 3 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Offentlig transport 1 km
Motorvej 10 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.