Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Rækkehus på 73 m2 i Kongerslev

Lykkeshøj 7, 9293 Kongerslev

Lejemålet ligger på Lykkeshøj i Kongerslev. De 24 boliger er opført som rækkehuse og er alle lyse og brugervenlige indrettede boliger. 

Dette 2 værelses lejemål er i et plan og består af køkken med god plads, lys stue, stort soveværelse, rummelig badeværelse og et mindre bryggers med vaskemaskine. Udenfor er der redskabsskur samt en hyggelig have med terasse. 

Området

Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.374 indbyggere ( 2018 ), beliggende 2 km syd for landsbyen Nørre Kongerslev, 23 km nord for Hadsund og 27 km sydøst for Aalborg.

Disse 24 ældrevenlige rækkehuse ligger på en stille og rolig villavej tæt på indkøbsmuligheder samt tæt på Kongerslev kro.

Det er tilladt at holde 1 stk. hund på max 35 kg eller under 40 cm i højden(med forbehold) ingen katte.

Indkøb 200 m
Hvidevarer Indbygningsovn, kogeplade, emhætte, køle/fryseskab
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke D
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.