Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
8. august 2021, kl. 10:00
Mødested: I gården ved Løgæblevej 3. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledig nu" på hjemmesiden.

4-værelses Lejlighed på 112 m2 i Valby

Løgæblevej 5, 1. tv., 2500 Valby

Velkommen til Astilbe Hus!

Astilbe Hus har en central placering i Københavns nye spirende bydel, Grønttorvet. Her er du omringet af spiselige træer og buske, og grønne områder hvor både afslapning og leg er i hæjsædet. Grønttorvet er for dig, der drømmer om grønne og hyggelige omgivelser, afslapning og fællesskaber, kort afstand til offentlig transport, og som ønsker den bedste beliggenhed.

Astilbe Hus huser i alt 196 velindrettede, lyse kvalitetslejligheder. Ejendommen har en unik beliggenhed ud mod Grønttorvets park og egner sig perfekt til par og familier, der ønsker at være tæt på byens puls i grønne omgivelser. Her får du en lejlighed i topkvalitet og et bymiljø, hvor du kan tanke op og nyde tilværelsen. Lejlighederne er fra 1-5 værelser og alle lejligheder har som minimum én altan eller terrasse. Alle lejligheder er indrettet med hårde hvidevarer inkl. vaskesøjle på badeværelset. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne.

Info om boligerne:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneder i depositum, 1. måneds leje og sidste måneds leje.

- Deleboliger er ikke tilladt.

- Bindingsperioden er 9 måneder og derefter er der 3. måneders opsigelse.

- Der kan ansøges om husdyrhold til én kat eller hund.

Der er mulighed for at leje en p-plads i den underliggende parkeringskælder.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Astilbe Hus

  Om Astilbe Hus

  Lækre lejeboliger i Københavns grønneste bydel

  Med en lejebolig i Astilbe Hus får du en moderne lejlighed i Valbys nye, grønne bydel, Grønttorvet.

  Astilbe Hus byder på 196 rummelige lejligheder til både små og store familier, singler og studerende – alle med flot lysindfald og indrettet med materialer, hvor der er lagt vægt på kvalitet og funktionalitet i et rent, nordisk design.

  Til hver lejlighed er der tilknyttet privat altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde områdets liv og sæsonernes skifte. I ejendommens væksthuse kan beboerne dyrke grøntsager, frugt, bær og urter.

  Er du til endnu mere udeliv, kan du nyde den direkte adgang til den kommende Grønttorvspark, som med sine 23.000 m2 bliver det centrale samlingssted for hele Grønttorvet med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.

  Læs mere om ejendommen