Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Lejlighed på 87 m2 i Valby

Løgæblevej 3, 1. tv., 2500 Valby

Velkommen til Astilbehus! 

Astilbehus har en central placering i Københavns nye spirende bydel, Grønttorvet. Her er du omringet af spiselige træer og buske og skønne grønne områder.  Ejendommen har en unik beliggenhed nær Grønttorvets park og egner sig perfekt til par og familier, der ønsker at være tæt på byens puls, men bo i afslappede grønne omgivelser.

Astilbehus huser i alt 196 velindrettede lejligheder i høj kvalitet.  Lejlighederne er fra 1-5 værelser, alle med minimum én altan eller terrasse. Alle lejligheder er indrettet med intererede hårde hvidevarer inkl. vaskesøjle på badeværelset. Lejlighederne fremstår lyse og venlige med store vinduesparter og parketgulve med gulvvarme overalt i lejlighederne. 

Info om lejevilkår:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneder i depositum, 1. måneds leje og sidste måneds leje.

- Deleboliger er ikke tilladt.

- Der kan ansøges om husdyrhold til én kat eller hund.

Såfremt der er flere ledige, vil der være mulighed for at leje en p-plads i den underliggende parkeringskælder administreret af Apcoa. 

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Parkering Ja
Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Elevator Ja
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Astilbe Hus

  Om Astilbe Hus

  Lækre lejeboliger i Københavns grønneste bydel

  Med en lejebolig i Astilbe Hus får du en moderne lejlighed i Valbys nye, grønne bydel, Grønttorvet.

  Astilbe Hus byder på 196 rummelige lejligheder til både små og store familier, singler og studerende – alle med flot lysindfald og indrettet med materialer, hvor der er lagt vægt på kvalitet og funktionalitet i et rent, nordisk design.

  Til hver lejlighed er der tilknyttet privat altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde områdets liv og sæsonernes skifte. I ejendommens væksthuse kan beboerne dyrke grøntsager, frugt, bær og urter.

  Er du til endnu mere udeliv, kan du nyde den direkte adgang til den kommende Grønttorvspark, som med sine 23.000 m2 bliver det centrale samlingssted for hele Grønttorvet med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.

  Læs mere om ejendommen