Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 97 m2 i Sabro

Langfredparken 159, st., 8471 Sabro

Dejlig energivenlig bolig på 97 m2, Boligen som er velegnet til såvel unge som seniorer ligger i stuen, og indeholder soveværelse med 4 faste skabe, værelse med 2 faste skabe samt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Stort badeværelse, samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Alt i hårde hvidevarer.Der er desuden en altan eller have og terrasse til hver lejlighed. Boligen vil, med de hvide HTH elementer, hvide vægge, ege trægulve, lyse trælofter til kip og store vinduespartier - komme til at fremstå meget lys og indbydende.

Området

Sabro, beliggende ca 13 km vest for Århus, er en by i rivende udvikling. Langfredparken i udkanten af Sabro er smukt beliggende med det åbne landskab som en rolig baggrund.

Herfra er der kun 5 minutters kørsel til E45 og let adgang til Tilst samt resten af Århus. I Sabro har man skole med 0.-9. klassetrin, flere daginstitutioner samt gode muligheder for dagligvareindkøb.

Byen har en god infrastruktur med gode stisystemer og derfor nem adgang til de mange lokale aktiviteter.

Parkering Ja
Skole 1.5 km
Indkøb 500 m
Offentlig transport 500 m
Motorvej 3 km
Eget udhus Ja
Køkkenelementer HTH
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Egen have Ja, i nogle typer
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Byggeår 2017
Carport Ja, i nogle typer
Energimærke A1
Legeplads Ja
Trine Dabrowski Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.