Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 108 m2 i Silkeborg

Landskronavej 74, 8600 Silkeborg

Landskronavej ligger i Gødvad, som hører til Silkeborg Kommune.

Gødvad byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen. Hvis man skal handle stort ind ligger Silkeborg forholdsvis tæt på med en lang række butikker i Silkeborg centrum samt diverse indkøbsmuligheder, såsom Kwik Spar, Rema 1000 og Super Spar. I Gødvad findes desuden sportshal, skole og offentlig transport.

Boligerne er beliggende i rolige omgivelser.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur, med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du kunst og kultur, samt shopping i små hyggelige gågader.

Byggeriet er fordelt på forskellige boligtyper. Til alle boligerne hører egen have med træterrasse, samt et redskabsskur til opbevaring af fx havemøbler.

Der er mulighed for at installere vaske- og opvaskemaskine i samtlige af boligerne.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Skole 1.5 km
Indkøb 3 km
Hvidevarer Komfur, emhætte
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport 500 m
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B
Legeplads Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.