Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 101 m2 i København S

Krimsvej 1 B, 8. mf., 2300 København S

Velkommen til dette fantastiske område på Amager strand, der byder på talrige muligheder. Her er du tæt på den populære Amager strand, indkøbsmuligheder, fitness, restauranter og metro. Øresundstårnet ligger på hjørnet af Øresundsvej og Krimsvej på Østamager og er blandt Københavns højeste boligejendom med 20 etagers beliggenhed i verdensklasse.Med metroen til den ene side, vandet til den anden og butikker midt i mellem er alt inden for rækkevidde. Det østlige Amager har gennem de seneste år været igennem en fascinerende forvandling med fokus på frihed, grønne arealer, fællesskab med plads til individualitet og en perfekt balance mellem bevaring og fornyelse. Butikker, cafeer, udbygning af skole og børnepasningsmuligheder er lige rundt om hjørnet og med et minut til metroen, er du sikret hurtig transport

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.