Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Rækkehus på 90 m2 i Børkop

Kragelundvej 165, 7080 Børkop

Lejemålet ligger på Kragelundvej i Børkop. De 40 boliger på Kragelundvej er opført som 1-plans rækkehuse.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entré hvorfra der er adgang til badeværelse. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, og fra stuen er der adgang til de 3 værelser. Der er gulvvarme på badeværelset samt indbyggede skabe på værelserne. Egen have med fisebelagt terrasse. Der er egen parkeringsplads samt redskabsskur.

Området

Børkop er en stationsby beliggende mellem Vejle og Fredericia og er Vejle Kommunes næststørste by. Byen har ca. 5500 indbyggere (2017) og er et meget attraktivt sted at flytte til. Både for børnefamilien samt for karrierekvinden.  Byen nyder godt af sin placering nær vigtige færdselsårer og oplever i disse år en stærk befolkningstilvækst. Det er en by i konstant bevægelse med nye tiltag, nye byggegrunde og nye oplevelser, der spirer. Børkop har også gode indkøbsmuligheder, her bl.a. Børkop Centret som ligger lige midt i Børkop og har egen gågade. Består af et rigtigt godt mix af forretninger. Apotek, banker, tøjbutikker, dagligvarebutikker, pizzaria, frisører, læger, tandlæger osv. Åen slynger sig under Kulturhuset, hvor bibliotek, amatørteater, kreativt værksted og spændende arrangementer beriger byens liv. Børkop er på en og samme tid urban, moderne og rummer følelsen af landsby. Rækkehusene på Kragelundvej har en fantastisk hyggelig beliggenhed i Børkop og vejen til skolen er ligesom resten af kvarteret tryg. 
Byggeår 2004
Parkering Ja
Skole 500 m
Indkøb 700 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Offentlig transport 500 m
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Motorvej 12 km
Energimærke B
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja, i nogle typer

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.