Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
26. januar 2022, kl. 16:00-16:45
Mødested: Koglevænget 41, stuen, Svendborg
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

2-værelses Lejlighed på 55 m2 i Svendborg

Koglevænget 41, st., 5700 Svendborg

Lejemålet ligger i Koglevænget ca. 3 km fra Svendborg centrum. De 74 boliger er opført som lejligheder.

Dette 2 værelses lejemål i et plan er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelset samt til stuen. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Ligeledes er der et værelse med indbyggede skabe. Der er gulvvarme på badeværelset. Egen have med flisebelagt terrasse. Redskabsskur samt mulighed for parkering.

Området

Koglevænget ligger i Svendborg. Svendborg er en havneby på det sydlige Fyn med ca, 28.000 indbyggere. Her er alt hvad hjertet begærer. Dejlig handelsby med smalle gader, torve og gårdmiljøer. Vand, skov, ja bare flot natur. Svendborg er Fyns næststørste by og ligger i Svendborg Kommune, Der er ca. 42 km til Odense.

Koglevænget er attraktive lejligheder som ligger i et stille og roligt kvarter i Svendborg ca 3 km fra byens centrum. Fra boligerne er der kun et par minutters gang til de skov- og natur områder, der strækker sig helt ned til stranden ved Christiansminde. Der er ca 1.5 km til stranden. Boligerne, der er beliggende ved et stort søområde, er velforsynet med gang- og cykelsti forbindelser i alle retninger. En oase for alle, der interessserer sig for sydfynsk natur og som sætter pris på at bo med naturen lige uden for døren i stille og rolige omgivelser. Tæt på bybus til centrum, samt indkøb og skoler.

Indkøb: Fakta, Netto Skole: Ørkildskolen/Skårup Skole (BH.-6 kl.) Hømarkskolen (7-9.kl.). Børnehave / vuggestue i nærheden. Der er bybus direkte til Svendborg centrum.

Byggeår 2004
Parkering Ja
Skole 1.7 km
Indkøb 1 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Motorvej 6 km
Eget udhus Ja
Fælles cykelskur Nej
Egen have Ja, i nogle typer
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Koglevænget

  Om Koglevænget

  Populære boliger i flotte og idylliske omgivelser

  Koglevænget ligger i Svendborg, - en skøn havneby på det sydlige Fyn, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer.
  Byen er med dens smalle gader, torve, gårdmiljøer samt skønne natur en yderst attraktiv by for alle aldersgrupper. Desuden er der fra Svendborg blot 42 km til Odense, som byder på en sprudlende bymidte og mange attraktioner.

  Ejendommen består af 74 attraktive lejligheder som ligger i et stille og roligt kvarter ca. 3 km fra byens centrum. Fra boligerne er der kun et par minutters gang til de skov- og naturområder, der strækker sig helt ned til stranden ved Christiansminde. Ejendommen består af boliger fra 55 til 120 m² i enten i stueplan med have eller på første sal med altan.

  Læs mere om ejendommen