Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 97 m2 i Valby

Kløverbladsgade 71 4 tv., 2500 Valby

Velkommen til Kløverbladsparken - Et skønt familievenligt kvarter ved Ny Ellebjerg!

Kløverbladsparken byder på 102 skønne lejeboliger i Ny Ellebjerg – en attraktiv bydel med nem forbindelse til resten af København. Ejendommen er beliggende blandt charmerende dobbelthuse og fabrikshaller i Valbys gamle industrikvarter.

Lejeboligerne er lyse og venlige med egetræsgulve, køkken/alrum i åben forbindelse med stue, funktionelt køkken og bad med tilhørende hårde hvidevarer. Rummelige soveværelser med indbyggede garderobeskabe.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af altan eller terrasse. Derudover er det altid muligt at fange en solstråle på de to store fælles tagterrasser, hvor du også kan mødes med andre beboere til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken, der kan lejes til fest eller andre store begivenheder. Dertil findes her en stor underliggende parkeringskælder, hvor det er muligt at leje en fast p-plads. Hver bolig har eget privat kælderrum.

Lejeboligerne fås med 1-6 værelser og passer perfekt til moderne storbymennesker – lige fra studerende, til par og større børnefamilier.

Vi udlejer på følgende vilkår:

- Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

- Der betales 3 måneder i depositum, 1 måneds forudbetalt leje samt første måneds leje.

- Deleboliger er ikke tilladt.

- Bindingsperioden er 12 måneder og derefter er der 3. måneders opsigelse.

- Der kan ansøges om husdyrhold til én kat eller hund.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Kløverbladsparken

  Om Kløverbladsparken

  Lyse lejligheder i Valbys gamle industrikvarter

  I Valbys gamle industrikvarter, Ny Ellebjerg, ligger Kløverbladsparken i et elegant mix af rækkehuse og karréhuse. De 102 lejeboliger varierer fra et til seks værelser, alle med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på boligen.

  Boligerne er indbydende med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og forener lejligheden med ejendommens grønne områder. I Kløverbladsparken bor du i gåafstand til Valbyparken, Vestre Kirkegård og det nye Grønttorvet – og blot en kort cykeltur ad den nye grønne cykelsti til hjertet af Valby.

  Læs mere om ejendommen