Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
17. juni 2021, kl. 09:15
Mødested: i gården foran Kenny Drews Vej 31. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden. Husk mundbind.

3-værelses Lejlighed på 112 m2 i København SV

Kenny Drews Vej 87, 1. th., 2450 København SV

Velkommen til Lindholm

Lindholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet"

Boligerne er indrettet i lyse farver med en praktisk grundplan, der sikrer at alle kvadratmeter udnyttes optimalt. Køkkenet der indeholder komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine er i åben forbindelse til stuen for at skabe en venlig og rummelig atmosfære der indbyder til samvær. Badeværelserne er ligeledes lyse og indeholder blandt andet vaskesøjle med vaskemaskine & tørretumbler samt gulvvarme.

Derudover byder ejendommen naturligvis på moderne faciliteter som elevator, dørtelefon samt affaldsskakt i opgangene.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Der er mulighed for leje af P-Plads i kælderen under Hjortholm for 600 kr. pr. måned.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Maja Andersen Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.