Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
29. juli 2021, kl. 09:00
Mødested: i gården foran Kenny Drews Vej 25. Der vil kun være mulighed for at se de lejligheder, der er annonceret som "ledige" på hjemmesiden.

2-værelses Lejlighed på 85 m2 i København SV

Kenny Drews Vej 27, st. tv., 2450 København SV

Velkommen til Hjortholm

Hjortholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet".

Boligerne er indrettet i lyse farver med en praktisk grundplan, der sikrer at alle kvadratmeter udnyttes optimalt. Køkkenet der indeholder komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine er i åben forbindelse til stuen for at skabe en venlig og rummelig atmosfære der indbyder til samvær. Badeværelserne er ligeledes lyse og indeholder blandt andet vaskesøjle med vaskemaskine & tørretumbler samt gulvvarme.

Derudover byder ejendommen naturligvis på moderne faciliteter som elevator, dørtelefon samt affaldsskakt i opgangene.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Der er mulighed for leje af P-Plads i kælderen for 600 kr. pr. måned.

Det er ikke tilladt at dele boligen mellem 3 personer eller derover.

Der betales 3 måneder i depositum, 1 måneds forudbetalt husleje, samt 1. måneds husleje.

Der er ikke mulighed for at leje vores boliger, hvis du er registreret i RKI.

Bindingsperioden er 9 måneder efterfulgt af 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Hjortholm

  Om Hjortholm

  Lejeboliger med unik beliggenhed ved vandet

  I kanalbyen på Sluseholmen i København finder du Hjortholm: 143 lyse boliger – herunder 107 lejeboliger – der varierer fra to til fem værelser i et eller flere plan med egen altan, terrasse eller tagterrasse.

  Hjortholm er fra 2008 og er kendetegnet ved områdets unikke, arkitektoniske udtryk. Boligerne fremstår indbydende og lyse med en praktisk grundplan, så pladsen kan udnyttes optimalt for både den lille og store familie.

  Ejendommens beliggenhed direkte ved vandet skaber et uforstyrret rum, mens byliv, skoler, daginstitutioner og grønne områder kun er et stenkast væk. Samtidig er der rig mulighed for en dukkert i havnebadet eller aktiviteter på vandet.

  I Hjortholm bor du kort fra Indre By – og hvis din hverdag kræver længere transport, har du mulighed for at leje en p-plads i kælderen, ligesom du når motorvejen på få minutter.

  Læs mere om ejendommen