Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Dobbelthus på 109 m2 i Daugård

Kastanjebakken 16, 8721 Daugård

Fine dobbelthuse med stor carport og skur. Boligerne er opført som lavenergihuse med bl.a. varmepumpe og solceller og er opført efter 2020 reglementet. Boligerne indeholder bryggers, køkken/alrum med snedkerkøkken fra OT Lauridsen, soveværelse, 2 værelser, stue og et badeværelse. Der er udgang til have og terrasse fra stuen. Fra bryggers er der udgang til carport med redskabsrum/skur. 

Området

Kastanjebakken ligger i Daugård. En lille hyggelig by i Østjylland med lidt over 1.000 indbyggere. Daugård ligger 15 min. kørsel fra Vejle centrum, hvor der er rig mulighed for at shoppe, gå i biografen og meget mere. Byen hører ind under Hedensted Kommune, hvor der findes kommuneskoler fra 0. - 10. klasse. I Daugård findes kommunal folkeskole til og med 6. klasse, børnehave m.m. Der er indkøbsmuligheder i den lokale købmandsbutik og nem adgang til E45 i både nord- og sydgående retning.     

Parkering Ja + gæster
Skole 600 m
Indkøb 900 m
Motorvej 9 km
Egen have Ja
Energimærke A1
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Hvidevarer Indbygningsovn, kogeplade, emhætte, køle/fryseskab
Carport Ja, i nogle typer

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.