Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
21. januar 2022, kl. 10:00-10:10
Mødested: Islev Have 17. Bemærk at det kun er muligt at se lejemål der er markeret som "ledig nu" på hjemmesiden.
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

5-værelses Lejlighed på 127 m2 i Rødovre

Islev Have 32, 2610 Rødovre

Islevhave er flerplansrækkehuse til familier med behov for plads. Hver enkelt bolig er udført med stort badeværelse og bryggers med toilet, moderne åbne køkkener og flere børneværelser afhængig af størrelsen. 

Boligerne er fyldt med lys fra de mange vinduer og døre i boligen. I designet har arkitekten lagt stor vægt på at få trukket dagslys ind i alle kroge af boligen. De lyse trægulve giver netop det moderne udtryk. 

Området byder på flere lokale indkøbsmuligheder, men hvis man brænder for at opleve endnu mere findes både Rødovre Centrum med over 160 butikker, som man kun skal køre fem minutter for at ramme. Derudover er der blot ti kilometer til Strøget i indre København, samt resten af hovedstadens tilbud.

Boligerne har derudover et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud, der skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Nær Islevhave ligger bl.a. Islev børnehave, Børnehuset Idlemark og Troldhaven. 

Det er ikke muligt at benytte lejligheden som delebolig

Det kan søges om tilladelse til at holde husdyr

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Islev Have

  Om Islev Have

  Familievenlige rækkehuse med central placering i Rødovre

  Islev Have er et moderne boligområde med funktionelle og rummelige rækkehuse i 2 eller 3 etager.

  Islev Have ligger i Rødovre kommune, i bydelen Islev, og har et godt nærmiljø med børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud – bl.a. ligger Islev børnehave, Børnehuset Idlemark og Troldhaven lige i nærheden.

  Lejeboligerne er moderne, med fokus på kvalitet og materialevalg, der er baseret på gamle dyder i byggeri, nemlig mur- og tagsten i tegl og træskure og karnapper i zink.

  Læs mere om ejendommen