Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Rækkehus på 60 m2 i Tranekær

Horsekæret 13, 5953 Tranekær

Lejemålet ligger i Lejbølle på Langeland. De 12 boliger i Lejbølle er opført som rækkehuse.

Dette 2 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et lille hyggeligt køkken samt til badeværelset. Dejlig stue med trægulv og adgang til terrasse. Soveværelset er med indbyggede skabe.

Området

Horsekæret ligger i Lejbølle på Langeland - en ø beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst.

Her mærker du med det samme roen og idyllen komme helt ind under huden. Hver dag kan du nyde udsigten over de smukkeste marker og du er lige i nærheden af den gamle Slotsmølle og Tranekær Slot, som dukker frem, når du bevæger dig igennem byen. Disse smukke attraktioner oser ad historie, der strækker sig helt tilbage til 1200-tallet.

Langeland er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på ca 14.000. Rudkøbing er Langelands største by, andre større byer er Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg , Tranekær og Tullebølle. 

I Lejbølle -  nord for Tranekær,  ligger disse 12 hyggelige rækkehuse. Der er ca. 17 km til Rudkøbing. Busstoppested ca 500 m. Til Brugsen i Tullebølle er der ca. 10 km. 

Byggeår 1987
Parkering Ja
Indkøb 10 km
Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, vaskemaskine
Eget udhus Ja
Egen have Nej
Fælles cykelskur Nej
Motorvej 35 km
Energimærke F

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Horsekæret

  Om Horsekæret

  Et hjemmeliv med ro og idyl

  I Lejbølle på Langeland mærker du med det samme roen og idyllen komme helt ind under huden.

  Hver dag kan du nyde udsigten over de smukkeste marker og du er lige i nærheden af den gamle Slotsmølle og Tranekær Slot, som dukker frem, når du bevæger dig igennem byen. Disse smukke attraktioner oser af historie, der strækker sig helt tilbage til 1200-tallet.

  I Horsekæret ligger 12 dejlige rækkehuse med entré, køkken, badeværelse og stue samt soveværelse med indbyggede skabe. Et dejligt sted for enlige eller parret uden børn, der ønsker ro og fred omkring sig.

  Læs mere om ejendommen