Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Rækkehus på 116 m2 i Kolding

Holbergsparken 24, 6000 Kolding

Boligen rummer alt det, den moderne familie efterspørger. I stueetagen er der et stort, lyst HTH køkken fyldt med skuffer og skabe. Der medfølger kogeplade, ovn, emhætte, kølefrys samt opvaskemaskine til boligen. I åben forbindelse med køkkenet er der en lys og rummelig stue med direkte adgang til egen terrasse og have.Der er endvidere entre og kombineret bryggers/toilet i stueetagen. I bryggerset er der ligeledes gjort installationer klar så lejer kan medbringe egen vaskemaskine og tørretumbler. På 1 sal er der indrettet 3 store værelser med skabe i alle værelser og et lækkert HTH badeværelse fyldt med skabe og skuffer samt selvfølgelig brusenische.

Området

I det attraktive Seest i udkanten af Kolding findes der 66 nyere attraktive rækkehuse fordelt på 2 etager.

Boligerne ligger i et dejligt lukket område, med grønne områder og egen legeplads. Der er 1 p-plads til hver bolig ligesom der også er eget skur til hver bolig. I umiddelbar nærhed finder man Rema 1000, Netto, Shell, skole, børnehave, gymnasium, universitet, efterskole, højskole, stadium m.v. Der er endvidere kun 2,5 km til Kolding Centrum.

Parkering Ja
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke A1
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2017
Hvidevarer Indbygningsovn, kogeplader, emhætte, køle/frys, opvaskemaskine

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.