Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Herman Bangs Vej 38, 7182 Bredsten
Herman Bangs Vej 38, 7182 Bredsten
Herman Bangs Vej 38, 7182 Bredsten
Vis boligen

4-værelses Lejlighed på 105 m2 i Bredsten

Herman Bangs Vej 38, 7182 Bredsten

På Herman Bangs Vej i Bredsten – tæt på Vejle og Billund – finder du disse pragtfulde boliger, som er placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver eneste dag. Her har du en unik mulighed for at komme til at bo i et rigtig godt område i Bredsten, hvor du er tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Fra boligerne kan du tilmed nyde en smuk udsigt over åbne marker. De perfekte rammer til at pleje hverdagslivet.

Boligerne  består af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på hhv. 80, 95 og 105 m2. Herlighederne fremstår lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Boligerne er en del af et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes. Alle boliger har desuden en dertilhørende carport.

Altan/terrasse Ja
Egen have Nej
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja
Rygning forbudt Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Herman Bangs Vej

  Om Herman Bangs Vej

  Fantastiske lejeboliger i naturskønne Bredsten

  Du får her en enestående mulighed for at komme til at bo i et pragtfuld område med kort afstand til Vejle og Billund.
  På Herman Bangs Vej i Bredsten, finder du en række pragtfulde grunde, som er under udstykning. Boligerne kommer til at bestå af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på 80, 95 og 105 m2.

  Lejeboligerne fremstår lyse og moderne og består af lækkert inventar samt materialer af høj kvalitet. Alle lejeboliger har desuden carport. Lejeboligerne bliver placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver dag.

  Du er tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Fra lejeboligerne kan du tilmed nyde en smuk udsigt over åbne marker. Det er de perfekte rammer til at dyrke hverdagslivet sammen med familien.

  Læs mere om ejendommen